This is a place for me to write all that happen in the past, present, and future of my life and all the things in the world that i concern about...please enjoy!

Monday, February 18, 2008

BEMS, my band...

Yup, back from dormant for a while (a week actually) hehehe..

Yesterday I had a recording session with my band, named BEMS. Why BEMS?? We are still looking for the true and reasonable meaning of it. BEMS…


We are: from left side with black coat Okky in guitar, Giri Bass, Christy in Saxophone, Diko in Drums, Agam the vocalist and Baskoro in Keyboard.

BEMS music is influenced by Jazzy artists, like Maliq & D’essentials, ParkDrive, Tompi domestically. And from overseas, we are influenced by Incognito, Jamiroquai, etc. Mix with pop like Maroon 5, and some contemporary music.

We will perform in Ganesha Music Event on April 2008 in ITB Campus. And will have collaboration with the ITB choirs to sing one of our own songs.

I just joined this band since around last year, after Miss Kirana left to study in Malaysia. So Miss Kirana is the former keyboardist before me now. And indeed, she’s so great in playing this kind of instrument. Me, uuhhh I’m nothing compared with her…hehehe.


This pic is taken on Agam’s House, when we practice acoustically.




The possibilities are infinite, don’t be afraid about our dreams…Look at our future guys, as high as the clouds be!!


NoAnyReadMore




15 comments:

  1. kapan albumnya keluar euyy!!! wahahaha ditunggu yah!!

    ReplyDelete
  2. @tomi,

    yeah!! but we are not rock, but jazz..so "jazz on"! hehehe


    @afrid,

    Wah, album? hehehe..amien2...doakan aja ada label yang mau terima kami..ada kenalan recording company??

    ReplyDelete
  3. @Raquel,

    Yay! thanks...! ;)


    @gavin,

    What do you mean of sleazer?
    we make our own music...they are just our inspirations..

    ReplyDelete
  4. wah2! mau dong dengerin musik anak BEMS. haha kalo ketemu, bawain hasil rekamannya kak. hihi

    ReplyDelete
  5. kangeeen abiiiis!! x,)

    ayoo bems, smangat truus.

    wah bas, gw ga segitunya kali. kalo improve udah pasti jagoan lo lahh, yakiinn gw! huhu.

    mau liat bems manggung donk. huehe. salam kangen bwat yg laen y ^^

    ReplyDelete
  6. bas2 kayanya bisa tuh nitip contoh rekaman dan v-klip buat diorbitken di maleysye.. kan ada faisal.. ahihihihiyyy

    ReplyDelete
  7. @diby,

    Yup! pasti HARUS semangat doong!

    hehehehe...ngga dib, pasti lo lebih jago lah...disuruh main speed, walah2..ibaratnya gw kura2...elo udah kelinci...lelet banget speed gw main piano..hehehe

    Wah, insyaAllah direkam deh kalo main...Sip! nanti disampaikan ya salam lo untuk semua..

    Sukses jg buat band lo... =)

    ReplyDelete
  8. @bikinsurprise,

    hahaha...iya2..boleh deh..nanti kalo udah siap semuanya, gw kirim juga deh ke malaysia...kali2 bs perform disana kan? hehehe...

    *hush2, jangan sebut merk disini...

    ReplyDelete
  9. bas, jangan lupa, kalo ada yg mo daftar jd fans-nya bems, musti lewat gw dulu. kan gw ketua groupies. wakil gw kendis.. *seenaknya memutuskan*
    hakhak!

    semangat bems... ditunggu albumnya yaa! jangan lupa cantumin nama gw. heeheehee..

    ReplyDelete
  10. Wets! pastinyaaa...hehehe...ok d, lo officially jd ketua groupies BEMS ya...hahaha...Jadi, apa proker berikutnya dari groupies bems nih?! hehehe...

    Amin2...! moga2 aja ada albumnya deh..hehehe..wah2, pasti...ntar kalo mo ada BEMS groupies, contact personnya VIVIN...hehehee

    ReplyDelete
  11. hehe...saya sudah mendengar 2 lagu yg anda kirimkan....
    nice songs bas!!! gud gud gud...
    kliatan bgt influence musiknya dr mana,tp msh kental bgt pop-nya...
    but, pantas diacungi 2 jempol!!!! trus berkarya di dunia musik indonesia yah...ditunggu gebrakan selanjutnyaaaaa

    sukses trus buat BEMS!!!

    -sarisari-

    ReplyDelete
  12. mudah2an masih terus update...bro and sista .. boleh gue denger materi elo , sdh recording atau mingkin sdh ama label skr... ... kalau boleh tolong smsin ..gue harus kemana untuk ketemu elo ..atau check ke fb gue aja yah ferry penge
    hp. 0818218875 thx a lot mudah2an gue bisa bantu untuk mewujudkan mimpi kalaian..nuhun

    ReplyDelete